Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Σάντουιτς με ψαροσαλάτα

Θα χρειαστούμε:
Φέτες από ψωμί του τοστ
1 λαυράκι (ή όποιο άλλο ψάρι θέλετε)
2 αγγουράκια κομμένα σε μικρά κυβάκια
8-10 κουταλιές καλαμπόκι
8 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

Εκτέλεση
Βράζουμε το ψάρι γύρω στα 20 λεπτά. Το βγάζουμε, το ξεψαχνίζουμε αφαιρώντας προσεκτικά τα κόκκαλα και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να δέσουν μεταξύ τους.
Αλείφουμε μια φέτα ψωμιού του τοστ με λίγο από το μίγμα. Βάζουμε από πάνω άλλη μια φέτα. Φτιάχνουμε όσα σαντουιτσάκια επιθυμούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: